Index Vakbarát Hírportál

Wayne Rooney felesége elmondta, miért maradt férje mellett, miután többször is megcsalta

2023. november 5., vasárnap 10:07

A héten jelenik meg Coleen Rooney könyve, a My Account, amelyben többek között szót ejt férje, Wayne Rooney botrányairól is, és elmondja, miért állt ki mellette annak ellenére, hogy többször is megcsalta őt.

Az Amazon Prime 2022-ben mutatta be a Wayne Rooney-ról szóló dokumentumfilmjét. A Rooney című alkotás betekintést engedett a Manchester United és az angol válogatott korábbi csapatkapitányának lelkiállapotába, pályafutása emlékezetes pillanataiba, és előkerültek a botrányok is, amelyek övezték a karrierjét.

A dokumentumfilmben a felesége, Coleen Rooney is szóhoz jutott, aki arról beszélt, hogy pontosan tudta, kikkel töltötte együtt az idejét férje, és mennyi alkoholt fogyasztottak.

Megbocsátok neki, de elfogadhatatlan, amiket tett

– mondta Coleen Rooney.

Köztudott, hogy Wayne gyakran látogatott masszázsszalonokat és prostituáltakat, amit maga a volt focista is elismert.

A héten jelenik meg Coleen Rooney könyve, a My Account, melyben többek közt szót ejt a férje botrányairól is – írja a Daily Mail. Könyvében leírja, hogy a férje mellett kiállva rengeteg gúnyolódást kellett elviselnie, többször mondták neki, hogy nincs önbecsülése, és csupán egy „lábtörlő”.

Minden alkalommal, amikor letért a helyes útról, az egy hülye, részeg, hirtelen felindulásból elkövetett dolog volt. És akinek ez még mindig nem világos, a románc még mindig nagyon is él. Az én üzenetem az, hogy ha van min dolgozni, ha a szerelem még mindig ott van, miért dobnád el? Történtek hibák, de mindig is tudtam, hogy Wayne szeretett engem

– írja a könyvben.

A könyvéből az is kiderül, hogy mennyire összetörtek, miután az első terhessége vetéléssel végződött.

Szörnyű volt, ami Wayne-t is padlóra küldte

– fogalmazott. Hozzátette azt is, hogy Wayne időnként depresszióban is szenvedett.

Rovatok