Index Vakbarát Hírportál

Ennyire nagy a baj? Bruce Willis lánya úgy érzi, már elveszítette beteg édesapját

2023. november 21., kedd 09:12

Hiába van még életben Bruce Willis, 35 éves lánya, Rumer Glenn Willis már most úgy érzi, elveszítette afáziával küzdő édesapját, aki mostanra a szeretteit is alig ismeri fel. A 67 éves hollywoodi világsztár emiatt nagyon hiányzik lányának, aki egy gyerekkori közös képpel emlékezett meg arról, milyen volt az élet a még egészséges színésszel.

Egyre kevesebb pozitív hír érkezik, folyamatosan romlik a 68 éves Bruce Willis állapota. A színész tavaly márciusban tudatta a nagyvilággal, hogy afáziában szenved, amely miatt kognitív készségei rohamosan romlani kezdtek.

A betegség következményei ebben az évben már hónapról hónapra észlelhetők is voltak, nemrégiben volt felesége, Demi Moore nyilatkozott úgy, hogy a színész már fel sem ismeri őt, Glenn Gordon Caron pedig korábban arról beszélt, hogy Bruce Willis már teljesen elveszítette az életkedvét, és alig beszél. „Az a megérzésem, hogy az első percekben tudja, ki vagyok. Már nem beszél sokat. Régebben falta a könyveket, de már az olvasáshoz sincs kedve” – mondta akkor.

A helyzet pedig a jelekből ítélve csak tovább romlott, ugyanis Demi Moore-ral közös lányuk, Rumer Willis Instagram-posztjában szinte búcsúzkodni kezdett beteg édesapjától – akinek állapota valóban aggodalomra adhat okot, azonban továbbra is életben van – szúrta ki a Page Six

Nagyon hiányzik ma az édesapám

– írta a 35 éves Rumer Willis Instagram-oldalán, ahova egy régi, még kisgyermekkorában készült, édesapjával közös képet is feltöltött. 

A meglehetősen édesapja elvesztésére utaló bejegyzést azóta már több mint százezren lájkolták és temérdek támogató hozzászólás érkezett a kép alá, amelyre szüksége is van a családnak, hiszen a népszerű hollywoodi színész szinte már a szeretteit sem képes felismerni, küzdeni akarásával azonban remek példát mutat sorstársainak. 

Látom, hogy amit megosztok, az számít másoknak, akik szintén hasonló problémákkal küszködnek, ezeknek köszönhetően pedig érzik, hogy nincsenek egyedül

– mondta korábban felesége, Emma Heming Willis. 

Rovatok