Index Vakbarát Hírportál

Tovább romlott Bruce Willis állapota: már nem ismeri fel volt feleségét sem

2023. november 14., kedd 19:02

Ismét romlott Bruce Willis állapota, az afáziában szenvedő színész már volt feleségét, Demi Moore-t sem ismeri fel. A kialakult helyzet megviseli Moore-t, ugyanis a két színész a válás ellenére jó kapcsolatot ápolt egymással.

A simlis és a szende alkotója, Glenn Gordon Caron újabb információkat árult el beteg barátja, Bruce Willis állapotáról. A producer szerint a demenciában szenvedő színész állapota fokozatosan romlik, és 

már nem ismeri fel volt feleségét, Demi Moore-t sem.

Úgy tudni, a színész állapotának rosszabbodása Demi Moore-t is megviselte, hiszen a válás ellenére is jó kapcsolatban maradtak – írta az ATV

Ahogy az Index beszámolt róla, tavaly márciusban közös nyilatkozatban tudatta a színész felesége, Emma Willis, volt felesége, Demi Moore és öt lánya, hogy a filmsztár afáziában szenved. Kiderült, hogy az egykori akcióhős felhagy a színészettel.

Glenn Gordon Caron korábban arról is beszélt, hogy Bruce Willis már elveszítette az életkedvét, és alig beszél. „Az a megérzésem, hogy az első percekben tudja, ki vagyok. Már nem beszél sokat. Régebben falta a könyveket, de már az olvasáshoz sincs kedve” – mondta.

A elmúlt években Bruce Willis több mint húsz filmben vállalt kisebb-nagyobb szerepet, de betegsége egyre nagyobb terhet jelentett a kollégáinak. Szemtanúk szerint sokszor a munkát is hátráltatta. Az akciósztár ekkor már nem tudta rendeltetésszerűen használni a kezébe adott forgatási kellékeket.

Rovatok