Index Vakbarát Hírportál

Megműthetik Kabát Pétert sztárboxos sérülése után

2023. november 22., szerda 19:22

Kiütéses vereséget szenvedett vasárnap este Kabát Péter az RTL Sztárbox című műsorában. Az egykori válogatott labdarúgóért rengetegen aggódtak, miután hosszú másodpercekig feküdt ájultan a földön. A bokszmeccsen súlyosan megsérült a lába, így orvosai egyelőre a műtét lehetőségét sem zárták ki.

Vasárnap lezajlott a Sztárbox negyedik negyeddöntője, ahol az est főmérkőzésén férfi középsúlyban csapott össze Rácz Jenő és Kabát Péter.

A nézők a műsor eddigi legdurvább kiütését láthatták. A sztárséf akkora találatot vitt be Kabát Péternek, hogy a volt labdarúgó hosszú másodpercekig feküdt ájultan a földön. Az Újpest egykori focistájának a lába is maga alá fordult. Egy orvos már a helyszínen megvizsgálta Kabát Pétert, így kiderült, hogy a kisebb agyrázkódás mellett nem esett komolyabb baja.

Az egykori válogatott focista nemrég közösségi oldalán adott hírt az állapotáról. Követőit megnyugtatta, hogy CT-vizsgálaton járt, ahol mindent rendben találtak. Habár a fejét nem érte súlyosabb sérülés, a lábával mégis komoly problémák adódtak a bokszmeccs után.

Kabát Péter most arról beszélt, hogy amíg focizott, harminckét év alatt nem sérült meg annyira a térde, mint a bokszmeccsen. Nagyon fájlalta a lábát, így egyből tudta, hogy nagy a baj. 

Azt mondta az orvos, ha nem ilyen erős a combizmom, akkor a keresztszalag és az oldalszalag is szakadt volna. Így „csak″ a porcom sérült, folyadék van a térdemben

– idézi a Blikk. Hozzátette, hogy ismét mágnes- és lézeres kezelésre jár, és bízik benne, hogy nem kell majd műteni. Az orvosok egyelőre nem zárták ki a beavatkozás lehetőségét, amit három-négy kezelés múlva állapíthatnak meg egyértelműen.

Rovatok