Index Vakbarát Hírportál

A kórházból jelentkezett be Kabát Péter, műtétre lesz szüksége

2023. november 25., szombat 07:21

Kabát Péter kiütéses vereséget szenvedett múlt vasárnap az RTL Sztárbox című műsorában. Az egykori válogatott labdarúgónak olyan súlyosan megsérült a lába, hogy a legfrissebb orvosi vélemények alapján biztosan műteni kell.

Ahogy az Index beszámolt róla, Kabát Péternek elmondása szerint harminckét év alatt nem sérült meg annyira a térde, mint a múlt vasárnapi bokszmeccsen. Az egykori válogatott focista nagyon fájlalta a lábát. Az orvosok megállapították, hogy komoly porcsérülést szenvedett, így egyből tudta, hogy nagy a baj. 

Kabát Péter a hét elején még bízott benne, hogy a műtét elkerülhető lesz.

Az orvosok elkerülhetetlennek látják a beavatkozást, így vár rám egy kis pihenés és felépülés

– írta Instagram-bejegyzésében.

A Sztárbox eddigi legnagyobb kiütését szenvedte el

Mint írtuk, múlt vasárnap lezajlott a Sztárbox negyedik negyeddöntője, ahol az est főmérkőzésén férfi középsúlyban csapott össze Rácz Jenő és Kabát Péter, ahol az egyik legnagyobb kiütés is megszületett.

A sztárséf ugyanis akkora találatot vitt be Kabát Péternek, hogy a volt labdarúgó hosszú másodpercekig feküdt ájultan a földön. 

Az Újpest egykori focistájának a lába is maga alá fordult. Egy orvos már a helyszínen megvizsgálta Kabát Pétert, így kiderült, hogy a kisebb agyrázkódás mellett nem esett komolyabb baja.

Az egykori válogatott focista nemrég közösségi oldalán adott hírt az állapotáról. Követőit megnyugtatta, hogy CT-vizsgálaton járt, ahol mindent rendben találtak. Habár a fejét nem érte súlyosabb sérülés, a lábával mégis komoly problémák adódtak a bokszmeccs után.

Kabát Péterért rengetegen aggódtak, köztük Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is. A meccsen történtek után telefonon kötötte az Újpest egykori focistájának lelkére, hogy ilyesmit soha többé ne csináljon.

November 26-án vasárnap ismét ringbe száll Kabát Péter korábbi ellenfele, amikor Rácz Jenő Istenes Bencével csap össze.

Rovatok