Index Vakbarát Hírportál

Olyan képpel rukkolt elő a Netflix Katalin hercegnéről, amit ma már nem biztos, hogy felvállalna

2023. november 29., szerda 16:26

November 16-án debütált a királyi család életéről szóló, A korona című sorozat utolsó évadának első etapja, amely Diana hercegné történetét követte végig. A december 16-án megjelenő második felvonás azonban már Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolatát járja körül. Ez pedig a Netflix által közzétett előzetes képek alapján egy olyan eseményt is megmutat, amelynek a hercegné nem biztos, hogy örülni fog.

Utolsó, hatodik évadához érkezett  A korona, amely a brit királyi család történetén alapszik, és az elmúlt években a Netflix egyik legnézettebb alkotásává vált. Az első etap november 16-án debütált, míg a második december 14-én jelenik majd meg a streamingplatformon.

Az utolsó évad első felvonása főként Diana hercegnére és a Dodi Fayeddel való kapcsolatára fókuszált, a második etap pedig már a fiatal Vilmos herceget és Katalin hercegnét, pontosabban Kate Middletont követi majd nyomon, bemutatva, hogyan találkoztak és szerettek egymásba a skóciai St. Andrews egyetemen.

A Netflix által frissen közzétett előzetes képekből kiderült, hogy a hercegi pár szerelmi történetének egyik leghíresebb részét fogják újraalkotni: azt, amikor Kate Middleton egy jótékonysági divatbemutatón jelent meg, méghozzá egy nagyon merész, áttetsző ruhában.

Állítólag ez volt az a pillanat, amikor Vilmos herceg más megvilágításban látta Katalint, és ez adta meg a lökést a romantikus kapcsolatuk kezdetéhez.

A 2002-es jótékonysági divatbemutatón Katalin egy diáktársa által tervezett ruhában lépett a kifutóra, amelynek elkészítése állítólag mindössze 30 fontba (13 ezer forintba) került, de 2011-ben már csaknem 80 ezer fontért (34 millió forintért) kelt el egy árverésen.

Rovatok