Index Vakbarát Hírportál

Nagy Feró: Nem érdekel, ha valaki azért nem szeret, mert Orbán híve vagyok

2023. december 6., szerda 08:11

Nagy Feró úgy látja, hogy ma Magyarországon a könnyűzenei együttesek hetven százaléka a jobboldallal szimpatizál, de ezt szerinte nem mindenki vállalja fel. A Beatrice zenekar frontembere a Magyar Nemzetnek adott interjújában azt is elmondta, hogy nem zavarja, ha azért támadják, mert szimpatizál a kormánypárttal.

A Kossuth-díjas énekes-dalszerző szerint a rockzene mindig is politizált, és úgy véli, nincs olyan, hogy valaki független, mert aki „játssza a függetlent, az általában baloldali”.

Nagy Feró a Magyar Nemzetnek adott interjújában arról is beszélt, hogy:

Az interjúban Nagy Feró a Beatrice 45 éves jubileumi nagykoncertjéről is beszélt, amelyet a hétvégén az MVM Dome-ban láthat a közönség. A zenekar frontembere szerint különleges színpadképpel készülnek, ami majdnem olyan lesz, mint egy színházi előadás.

Mint megírtuk, Nagy Ferónak egy áprilisi napon nagyon rosszul indult a reggel: éppen a Mokka műsorában kellett válaszolnia néhány, Ferenc pápa Magyarországra látogatásával kapcsolatban feltett kérdésre, de nem sokat hallott a neki intézett kérdésekből. Ahogy az adásban kifejtette: aznap reggelre lett süket, és csak a bal fülével hall valamennyire.

Pár hét elteltével azonban visszajött a hallása, miután egyik reggel a szokásos módon használta az orvosa által felírt orrcseppet. Úgy érezte, mintha pattant volna egyet a füle, majd újra jól hallott.

Rovatok