Index Vakbarát Hírportál

Kórházba került Dobos Evelin, a Sztárbox egyik döntőse

2023. december 8., péntek 21:03

Csütörtök óta a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályán fekszik Dobos Evelin. A színésznő az RTL Sztárbox című műsorának vasárnapi döntőjén csapna össze Berki Mazsival, azonban váratlan megbetegedése miatt elképzelhető, hogy nem tud majd ringbe szállni ellenfelével.

Vasárnap este utoljára csapnak össze a hírességek a Sztárbox című műsorban, ami a szuperdöntőjéhez érkezett. A női könnyűsúlyban Dobos Evelin és Berki Mazsi mérkőzne meg, azonban a színésznő váratlan megbetegedése miatt kérdéses, hogy képes lesz-e ringbe szállni alig két nappal később a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban.

A döntőt veszélyeztetheti, hogy Dobos Evelin nemrég közölte: csütörtök délután óta a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályán fekszik.

Kapom az infúziókat, az orvosok és nővérek megteszik a tőlük telhetőt, de még mindig nagyon gyenge vagyok. Bízom benne, hogy valami csoda folytán holnapra sokkal jobban leszek, de sajnos benne van a pakliban, hogy vasárnap nem fogok tudni ringbe szállni. Küldjetek erőt!

– ismertette a színésznő pénteki Instagram-bejegyzésében.

A Sztárbox női döntőse az RTL-nek arról is beszélt, hogy fantasztikusak az orvosai, nagyon bízik benne, hogy hamarosan jobban lesz, és ringbe tud szállni. Mit mondta, edzőjével hónapokon át készültek, „így nem történhet meg, hogy nem lesz ott a döntőben”.

A csatorna információ szerint

egy nap múlva derülhet ki, hogy Dobos Evelin versenyezhet-e a vasárnap esti Sztárboxban.

A férfi középsúly kategóriában Rácz Jenő és Molnár Áron küzd meg egymással, mérkőzésüket pedig legalább akkora izgalom övezi, mint amikor a Michelin-csillagos séf Istenes Bencével kesztyűzöttFérfi nehézsúlyban Árpa Attila és Brasch Bence szállnak ringbe december 10-én.

Rovatok