Index Vakbarát Hírportál

Dobos Evelin a sztárboxos műbalhé vádjáról: Ezzel senki sem szórakozna

2023. december 10., vasárnap 17:19

Dobos Evelin pénteken tudatta közösségi oldalain, hogy súlyos vírusfertőzés miatt minden kijött belőle, és kórházba került. Ezzel a Sztárbox vasárnapi döntőjében való szereplése is kérdésessé vált, ugyanis – mint írta – hiába kapott infúziót, és tettek meg mindent érte az orvosok, még mindig nagyon gyengének érezte magát.

Bízott abban, hogy valami csoda folytán vasárnap mégis ringbe tud szállni Berki Mazsi ellen, mert hónapokat edzett azért, hogy idáig eljusson. Szerencsére ma már pozitívabb fejleményekről számolhatott be. 28 órával a kórházból való bejelentkezése után már edzésre is ment, és büszkén állította, hogy tünetmentes. 

A szuperdöntős ellenfele, Berki Mazsi is sok erőt küldött neki, valamint azt is elárulta, hogy fel is hívta Evelint, amikor a kórházban feküdt. A színésznő a legújabb Instagram-posztja alatt pedig újra üzent neki:

Ott tali, Csajszi

– írta a hozzászólásoknál. A színésznő egyik követője egy meglepő kommentet küldött.

Jaj de izgultam, sokan azt hitték, hogy ez csak a show része, de én egy pillanatig sem kételkedtem ebben. Jó, néha valóban az ehhez hasonló műsorokban kreálnak műdrámákat, de most biztos nem erről volt szó. Vigyázz magadra, sok sikert!!

– aggodalmaskodott, mire Evelin ismét megszólalt az állapotáról: „Ezzel senki nem szórakozna a versenyzők közül. Ez nem vicc. Hálás vagyok az orvosoknak és a szervezetemnek. Mindig jó voltam hozzá, és most visszaadta” – válaszolt az egyik szurkolójának, majd a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában is hálálkodni kezdett:

„Csodálatos az emberi szervezet. Mindig jó voltam hozzá, és most visszaadja. Ennél csodálatosabb csak az elme. Köszönöm a sok jóságos, kedves üzenetet! Elért hozzám, ott leszek! Szurkoljatok!” – lelkesedett a döntős.

Rovatok