Index Vakbarát Hírportál

Eldőlt, hogy bokszol-e Dobos Evelin az esti Sztárbox döntőjében

2023. december 10., vasárnap 08:57

Dobos Evelint csütörtök óta kezelték a Semmelweis klinika sürgősségi osztályán egy vírusos betegség miatt. Néhány nappal ezelőtt még úgy tűnt, hogy a színésznő kihagyja az RTL Sztárbox című műsorának szuperdöntőjét. Legfrissebb bejelentése szerint azonban javult az állapota, így biztosan vállalja vasárnap esti mérkőzését Berki Mazsi ellen.

Dobos Evelin váratlanul megbetegedett csütörtökön, így részvétele is veszélybe került a Sztárbox című műsor vasárnapi szuperdöntőjén. A színésznő pénteken adott hírt közösségi oldalán arról, hogy vírusos betegsége miatt a Semmelweis klinika sürgősségi osztályán kezelik. Ekkor úgy fogalmazott, hogy „sajnos benne van a pakliban, hogy vasárnap nem szállhat ringbe”.

A színésznő elmondta, hogy „nem történhet meg”, hogy kihagyja a döntőt, ugyanis edzőjével hónapokon át készültek, így nagyon bízik a felépülésben.

Dobos Evelin ringbe száll

Dobos Evelin közösségi oldalán jelentette be, hogy javult az állapota, így biztosan részt vesz a Sztárbox vasárnap esti döntőjén. A színésznő női könnyűsúlyban áll ki Berki Mazsi ellen a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban.

Kijelenthetem, hogy csodák igenis léteznek. Teljesen tünetmentes vagyok, kicsattanok az erőtől, 100 százalékot bele tudok tenni, és ma ringbe szállok a bajnoki övért! Szurkoljatok!

– fogalmazott közösségi oldalán a színésznő.

Idén utoljára csapnak össze a hírességek. Férfi középsúly kategóriában Rácz Jenő és Molnár Áron küzd meg egymással, mérkőzésüket pedig legalább akkora izgalom övezi, mint amikor a Michelin-csillagos séf Istenes Bencével kesztyűzött. Férfi nehézsúlyban Árpa Attila csap össze Brasch Bencével.

Rovatok