Index Vakbarát Hírportál

Szabó Zsófiék otthagyják az RTL Reggeli című műsorát

2023. december 22., péntek 10:27 | aznap frissítve

Szabó Zsófi és Miller Dávid is távozik az RTL Reggeliből. A műsor csapatának esetleges bővüléséről a csatorna a későbbiekben ad tájékoztatást.

Miller Dávid a jelenleg is futó Éden Hotel mellett két évadon át az X-Faktor műsorvezetőjeként dolgozott. Az elmúlt négy évben a Reggeli című műsor egyik házigazdájaként is láthatták a nézők, azonban ettől a feladattól 2023. év végével elbúcsúzik. A csatornánál azonban jövőre más kihívások még várnak rá – adta hírül az RTL pénteken.

Szabó Zsófi, a Reggeli egyik háziasszonya is búcsúzik a műsortól. A népszerű műsorvezető

elérkezettnek látta az időt, hogy több év után váltson, és új feladatok, kihívások elé nézzen. 

Szereplésükre a műsor szerkesztői továbbra is számítanak, immár nem műsorvezetőként, hanem vendégként. A Reggeli csapatának esetleges bővüléséről a csatorna a későbbiekben ad tájékoztatást. 

Jövőbeni tervek

Szabó Zsófi arra a kérdésre, hogy mit fog csinálni a jövőben, úgy válaszolt: „Amikor elkezdtem ébreszteni a nézőket, a kisfiam még nem tudott járni, 2024-ben azonban már iskolás lesz. Egész megható, hogyan szaladt el ilyen hamar öt év. Lezárul egy korszak, és változások, újabb kihívások lesznek az életünkben. Amikor a legszomorúbb voltam, a Reggeliben akkor is tudtam kacagni. Köszönöm szépen az RTL Reggeli minden egyes tagjának. Hálás vagyok értetek!”

Miller Dávid pedig azt mondta, most másra szeretné fordítani az energiáit. 

Most nagyon jól érzem magam mentálisan, az a cél, hogy ezt megtartsam, és közben egy másfajta rendszert vigyek az életembe. A másik pedig a zene. Hamarosan látható lesz egy sorozat is itt az RTL-en, amit egész nyáron forgattunk. Régen volt ilyen nagy színészi feladatom, és ennek tökre örültem. És zene, zene, zene!

– nyilatkozta.

Rovatok