Index Vakbarát Hírportál

Korda György könnyekkel küszködve vallotta be: nem ismeri az unokáit

2023. december 23., szombat 16:06

Korda György könnyeivel küszködve beszélt az ATV péntek esti műsorában arról, hogy három unokája van, de nem ismeri őket. Az énekes abban sem biztos, hogy lánya gyermekei tudják, ki is a nagyapjuk.

Korda György a negyvenes évei közepén járó lányával, Judittal már lassan évtizedek óta nem tartja a kapcsolatot, így az énekes a saját unokáit sem ismeri – hangzott el a Húzós legújabb podcastadásában, amely péntek este óta látható az ATV YouTube-csatornáján.

A Blikk beszámolója szerint Rónai Egon kérdésére Korda György – könnyeivel küszködve – egész pontosan úgy válaszolt:

Ő Torontóban él, ott van a családja. Három unokám van, de nem ismerem őket.

Az énekes abban sem biztos, hogy lánya gyermekei tisztában vannak azzal, hogy ki is a nagyapjuk. Úgy véli, lehet, hogy ez kudarc az életében, de kétféle érzés van benne, mert egy kapcsolatnál mindig két ember a hibás: „Lehet, hogy én vagyok a hibás, lehet, ő. De az élet hozta így, 15 ezer kilométer távolság pedig mindig sok.”

A Blikk megkeresésére Korda György arról is beszélt, hogy neki nagyon jó viszonya volt a saját szüleivel, így nem igazán érti, Judit miért döntött úgy, hogy megszakítja a kapcsolatot vele. 

Én 40 év után sem tudom elengedni az édesapámat, akivel olyan mély kapcsolatom volt az, hogy ha egy napig véletlenül nem beszéltünk, akkor idegbeteg voltam. Én bizony 2012-től 2015-ig három súlyos betegségen estem át, és lehet, hogy mindketten hibásak vagyunk abban Judittal, hogy ez a kapcsolat semmilyen, de ha a vér szava megszólalt volna, akkor legalább ebben az időszakban egy telefont kaphattam volna

– fogalmazott az énekes, aki 1978-ban ismerkedett meg Kiss Kati táncdalénekesnővel. A kapcsolatuk nem tartott sokáig, Korda Györgyöt a nő terhessége is váratlanul érte. Amikor hazaérkezett az egyik tengerentúli fellépéséről, Judit már négy hónapos csecsemő volt.  

Rovatok