Index Vakbarát Hírportál

Várkonyi Andrea nem hagyja főzni a férjét

2023. december 23., szombat 07:58

Mészáros Lőrinc felesége, Várkonyi Andrea elárulta, hogy telik náluk a karácsony. Kiderült, hogy a konyhában ő a főnök, és pont ugyanazt csinálja, mint bármelyik háziasszony.

Várkonyi Andrea, aki 2021 szeptemberében lett a felesége az ország leggazdagabb emberének, Mészáros Lőrincnek, nemrég egy lapozható bejegyzéssel tudatta az Instagram-oldalán, hogy náluk már csodálatos fényekben pompázik a karácsonyfa. Egy kis extraként néhány díszt a méretes fenyő köré is helyeztek. Magyarország leggazdagabb felesége most a Blikknek mesélt arról, hogyan telnek náluk az ünnepek:

Pont ugyanazt csinálom, mint bármelyik háziasszony, amikor érkezik a karácsony. Fát díszítek a lányommal, vagy éppen bejglit sütök, főzök, az ünnepi menüben is pont ugyanazok találhatóak meg, mint máshol: hal, kacsa, pulyka.

Az is kiderült, hogy Mészáros Lőrincet nem engedi a konyha közelébe: 

Sütne-főzne ő, ha hagynám... Szerintem minden háziasszony egyetért azzal, hogy a birodalmába nem szívesen enged be senkit, ezzel én is így vagyok, ott én vagyok a főnök

– nyilatkozta Várkonyi Andrea, majd arról is beszélt, hogy a bejglit közösen készíti a lányával, azt pedig már régen elengedték, hogy a tészta kireped-e vagy sem.

A díszítésről azt mondta: „Mióta Nóri nagyobb, és már tudja, hogy nem a Jézuska és az angyalkák hozzák az ajándékokat, valamint a karácsonyfát, több időt is szánhatunk az előkészületekre.” Korábban ugyanis „24-én reggelre vette fel az ünnepi ruháját a fenyő”, de most bevallotta, hogy már jóval előbb nekiálltak a díszítésnek, és már egy héttel karácsony előtt állt náluk a fa. 

A szentestét egyébként szűk családi körben töltik, majd útra kelnek: 25-én Budapesten és környékén, 26-án pedig Szegeden örülnek együtt a szeretteikkel.

Mint ismert, a Mészáros Lőrinc vezette Mészáros Csoport nem akármilyen meglepetéssel készült az alkalmazottainak a szerdai céges karácsonyi bulijukon : a rendezvényen a Hooligans és a Neoton Família mellett a kanadai rockikon, Bryan Adams is fellépett.

Rovatok