Index Vakbarát Hírportál

Megvan, ki ugrik be Vadon János helyére a Balázsék következő adásában

2024. január 11., csütörtök 19:55

Kovácsovics Fruzsina pótolja a műsort nemrég otthagyó Vadon Jánost a Balázsék következő, pénteki adásában – derült ki az énekesnő Instagram-sztorijából.

Még 2023 decemberében történt, hogy 15 év közös munka után Vadon János elbúcsúzott a Rádió 1 reggeli műsorától. Az idei év első élő, január 8-i adásában még nem ült be senki Vadon helyére, aki december 20-án köszönt el a hallgatóktól.

Az adásból kiderült, hogy sok embert behívnak és meghallgatnak, de nincs kőbe vésve, hogy azonnal be kell állnia valakinek. Ha találnak olyat, aki beleillik a csapatba, akkor ismét hárman lesznek, de nem feltétlen Vadon Jani pótlása a cél, hanem hogy találjanak valakit, akivel jól érzik magukat. Azt is hozzátették, lehet, hogy az új kollégájuk hölgy lesz.

Mint a Blikk észrevette, Kovácsovics Fruzsina csütörtökön egy Instagram-sztoriban osztotta meg a követőivel, hogy a pénteki adásban ő lesz a harmadik tagja a Balázséknak.

Képzeljétek el, az a jó hírem van, hogy holnap reggel négykor fogok kelni, ami önmagában nem annyira jó hír, pláne nem nekem... de hogy miért fogok négykor kelni? Hát mert hat órakor már a Rádió1 stúdiójában leszek Ferivel és Balázzsal. Tökre várom! Amikor legutóbb ott voltam, az is jó élmény volt. Készültem egy-két témával

– mondta Kovácsovics Fruzsina a videóban, majd a soron következő sztoriban már egy közös fotót tett közzé, melyen Sebestyén Balázzsal és Rákóczi Ferivel látható.

Arról egyelőre nem esett szó, hogy az énekesnő hosszú távon pótolná Vadon János megüresedett helyét, és mivel nem először tűnik fel a műsorban, könnyen lehet, hogy ezúttal is vendégként teszi tiszteletét.

Rovatok