Index Vakbarát Hírportál

Vilmos herceg Tom Cruise társaságában beszélt először felesége és édesapja állapotáról

2024. február 8., csütörtök 11:41

Az elmúlt néhány hét kifejezetten egészségügyi fókuszú volt a királyi család számára, miután III. Károly király sokat betegeskedett, majd rákkal diagnosztizálták; valamint Katalin walesi hercegné is átesett egy hasi műtéten. Vilmos herceg most először szólalt meg az eseményekről, és többek között Tom Cruise-nak is köszönetet mondott a jókívánságokért és a támogatásért.

A Londoni Légi Mentőszolgálat gálaeseményén jelent meg Vilmos herceg, ahol beszédet is mondott. Soraival a rajongókat is megérintette, ugyanis háláját fejezte ki feléjük, amiért jókívánságaikkal támogatták a királyi család betegeskedő tagjait – írja a People.

Megragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem mindannyiuknak a rengeteg kedves üzenetet, amivel támogatták Katalin és az apám felépülését. Sokat jelentett ez nekünk, főleg az elmúlt napokban

– fogalmazott a walesi herceg.

Mindemellett a légi mentőszolgálat dolgozóinak is megköszönte kemény munkáját és azt, hogy megrendezték a gálát. A herceg első osztályúnak nevezte a mentőszolgálat ellátását, gyorsaságát és hatékonyságát. 

Ekkor megemlítette Tom Cruise-t, és pilótatársaként hivatkozott a színészre, valamint háláját fejezte ki, amiért támogatta a Londoni Légi Mentőszolgálatot, és lehetővé tette a gála létrejöttét is.

A herceg még egy poénnal is megspékelte beszédét, amiben Tom Cruise veszélyes filmforgatási szokásairól is szót ejtett.

Tom, hatalmas köszönet, hogy ma este támogatsz minket. És Tom, ha nem bánod, nagyra értékelnénk, ha egyik helikopterünket sem kérnéd kölcsön a következő Mission Impossible-forgatásra. Mindannyian láttuk a képernyőnkön, hogy – hogy is mondjam – másképp látod a »természetes elhasználódást«, mint mi, többiek

– fogalmazott Vilmos herceg.

(Borítókép: Vilmos brit walesi herceg és Tom Cruise a London Air Ambulance jótékonysági gálavacsoráján a London központjában található The OWO-ban 2024. február 7-én. Fotó: Daniel Leal / Pool / AFP)

Rovatok