Index Vakbarát Hírportál

Shaquille O’Neal a Super Bowl alatt csapná le Taylor Swiftet párja kezéről

2024. február 11., vasárnap 20:40

A legtöbben a meccset vagy éppen a félidei koncertet várják leginkább a Super Bowlon, vannak azonban olyanok is, akik kifejezetten egy néző miatt ülnek tűkön már hosszú órákkal a finálé kezdete előtt. Utóbbiak közé tartozik a korábbi legendás kosárlabdázó, Shaquille O’Neal is, aki a lelátóra érkező Taylor Swiftre szeretne rámozdulni az éjszakai finálé helyszínén.

Az egész Egyesült Államok és a világ jelentős része is izgatottan várja már a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntőjét, azaz a Super Bowlt, amely a sportrajongók mellett a reklámszakemberek, a félidei show miatt a zenekedvelők, a közönség soraiban megbúvó hírességek miatt pedig az elvetemült celebvadászok egyik közkedvelt eseménye is egyben. 

A San Francisco 49ers és a Kansas City Chiefs meccsén pedig éppen azt gondolná az ember, hogy a legtöbben inkább a sport szeretete, mintsem a körítés miatt látogatnak ki a stadionba, ezt azonban még egy olyan korábbi kiváló atléta, mint a négyszeres NBA-bajnok kosárlabdázó, Shaquille O’Neal is képes volt megcáfolni a találkozó előtt.

Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga korábbi szerethető óriása ugyanis ismét kitett magáért, és a döntő előtt az esemény kapcsán az újságok hasábjain sűrűn említett Taylor Swift iránti rajongásáról tudott csak beszélni. Szerencséjére bármi is lenne a terve az énekesnővel, egy testőrrel biztosan kevesebb lesz Swift mellett a lelátón, ugyanis párja, Travis Kelce a kansasi csapattal fog küzdeni a trófeáért. Ennek ellenére persze szó sincs arról, hogy ártani szeretne az énekesnőnek, azonban elmondta, 

szívesen megkörnyékezné a közönség soraiban a finálé alatt, mivel elképesztően nagy rajongója. 

Ráadásul eddig még személyesen nem is találkoztak, így elmondása szerint mindent megtesz azért, hogy pótolják éjszaka ezt a hiányosságot. 

Ha meglátom Taylor Swiftet, kezet fogok vele, és lefotózom. Ő egy csodálatos ember, büszke vagyok rá, mert sokat dolgozott, és egy kulturális ikon lett. Csak szeretném megfogni egy ilyen nagyság kezét

– idézi a korábbi kosarast a Page Six.

ONeal bízik abban, hogy sikerült olyan helyre jegyet váltania, amely egy páholyban van Swiftével, sőt titkon reméli, a mellette lévő széket is sikerül megkaparintania. Mindez persze a nem éppen apróra nőtt kosaras székszomszédjai számára nem okozná a legkényelmesebb időtöltést... 

A jelenlegi információk szerint Taylor Swift a saját privát bokszában fog ülni többek között a szüleivel, így meglehetősen furcsa lenne, ha O’Neal jegye is oda szólna, aki kiemelte, hogy a nagy felfordulásban neki nehezebb lesz kiszúrnia az énekest, mint az történne fordított esetben, de mindent megtesz majd a várva várt találkozó megvalósulásáért. 

A mérkőzés magyar idő szerint február 12-én 0 óra 30 perckor kezdődik, a félidőben Usher lép fel. 

(Borítókép: Taylor Swift és Orlando Sentinel. Fotó: Gilbert Flores / Golden Globes 2024, Jakub Porzycki / NurPhoto / Getty Images)

Rovatok