Index Vakbarát Hírportál

Titokzatos nővel vacsorázott Szoboszlai Dominik

2024. március 30., szombat 18:40

Egy titokzatos, szőke hölggyel az oldalán kapták lencsevégre Szoboszlai Dominikot a minap egy budapesti étteremben. Sokak szerint ő lehet a focista új barátnője.

Egyre több pletykalap és közösségi oldal foglalkozik a témával, hogy Szoboszlai Dominik, a Liverpool sztárfocistája egy titokzatos, szőke lánnyal vacsorázott együtt a minap egy ismert budapesti étteremben, és lencsevégre is kapták őket. 

Bár a lány nem közszereplő, a Ripost szerint elég gyorsan híre ment, hogy a focista oldalán látható fiatal hölgyet hogy hívják. Azt egyelőre nem tudni, hogy egy párt alkotnak-e, vagy csupán közös programon vettek részt.

Mint megírtuk, Szoboszlai Dominik és volt barátnője, Gécsek Fanni egykori teniszező és modell tavaly ősszel szakítottak. Az Instagramról eltűntek a közös fotóik, és kikövették egymást. A sztárpár sokat szerepelt a külföldi (elsősorban brit) sajtóban is.

Szoboszlai volt barátnője iránt akkor nőtt meg az érdeklődés, amikor a labdarúgó tavaly nyáron eligazolt a brit topliga egyik legjobb csapatába, a Liverpoolba, ahol azóta is csúcsformában játszik. A focista a héten hazai pályán is gólt lőtt Koszovó ellen.

Rovatok