Index Vakbarát Hírportál

Lizzo videóval jelentkezett, tiszta vizet öntött a pohárba a jövőjével kapcsolatban

2024. április 3., szerda 13:36

A világhírű énekesnő tisztázta rejtélyes kijelentését, miszerint „kilépett”, és elmondta rajongóinak, hogy sem a zenét, sem a közösségi médiát nem hagyja el.

Lizzo nemrégiben nem várt bejelentést tett: kilép a zeneiparból. Az énekesnő azután bukott ki, hogy egy ügyvéd – aki Lizzónak azt a három volt táncosát képviseli, aki tavaly augusztusban pert indított ellene – azt mondta: szégyenletes, hogy az énekesnő a Joe Biden elnök számára rendezett Radio City adománygyűjtő est főszereplője volt.

Lizzo most új videót tett közzé Instagram-oldalán, amelyben tiszta vizet önt a pohárba – szúrta ki a The Hollywood Reporter.

Amikor azt mondtam, kilépek, úgy értettem, hogy abbahagyom a negatív energiákra való odafigyelést

– mondta az énekesnő, aki múlt héten kétségek között hagyta a rajongóit egy közösségi médiában közzétett bejegyzésével. Azt írta: „Kezdek belefáradni abba, hogy elviselem, hogy mindenki meghurcol az életemben és az interneten”, és hozzátette: „Kiléptem”.

Nehéz és kiábrándító vádak

Lizzo arról is beszélt, hogy amit nem fog abbahagyni, az az élete öröme, ami számára a zenélés és az emberekhez való kapcsolódás.

Én vagyok az egyetlen ember, aki megtapasztalja azt a negatív hangot, amely hangosabb a pozitívnál

– fogalmazott az énekesnő.

Kijelentését azzal az üzenettel fejezte be, hogy mások érezzék a negativitás vonzását saját életükben. „Ha csak egy embernek tudok ihletet vagy motivációt adni, hogy kiálljon magáért, és azt mondja, hogy felhagy a negatív emberekkel, a negatív megjegyzésekkel, akkor még többet tettem, mint amire számítottam” – mondta.

Tavaly augusztusban Lizzót és produkciós cégét beperelték a volt táncosnői, Arianna Davis, Crystal Williams és Noelle Rodriguez, akik szexuális zaklatással és ellenséges munkahelyi környezet kialakításával vádolták a sztárt.

Lizzo akkor „nehéznek és kiábrándítónak” nevezte a vádakat, majd kiemelte, az állítások épp olyan hihetetlenek, mint amilyennek hangzanak.

Rovatok