Index Vakbarát Hírportál

Rebel Wilson szerint a brit királyi család egyik tagja meghívta őt egy drogos orgiára

2024. április 24., szerda 09:00

Rebel Wilson életrajzi könyvében azt állítja, hogy a brit királyi család egyik tagja még 2014-ben meghívta őt egy bulira, ahol tálcán kínálták a drogokat, és egy ponton még orgiát is rendeztek.

Rebel Wilson, a Rebel Rising című könyvében arról ír, hogy 2014-ben a királyi család egy meg nem nevezett tagja meghívta egy bulira, ahol szerinte cukorkának álcázott drogokat kínáltak, és direkt több női vendég volt, mint férfi – írja a People.

„Az utolsó pillanatban kaptam egy meghívást egy techmilliárdos partijára – a fickó, aki meghívott, a tizenötödik vagy huszadik a brit trónöröklési sorban, azt mondta a férfi barátomnak: »Több lányra van szükségünk«” – írta könyvében a színésznő.

Rebel Wilson elmondása szerint a középkori témájú buli helyszíne egy Los Angelestől nem messze található farm volt, ahol a férfiak lovagi tornáztak a mezőn, és sellőnek öltözött lányok fürödtek a medencében.

A birtok hatalmas volt, és mivel elég messze volt, az embereknek szobákat jelöltek ki, hogy ott aludjanak éjszakára

– írta.

Ezt követően felidézte, hogy a bulin látta a királyi család meg nem nevezett tagját is. Majd egy hatalmas tűzijáték után egy férfi jelent meg egy nagy tálcával, amelyről a színésznő először azt hitte, hogy cukorkával van megpakolva. Amikor megkínálták, és megkérdezte, mi az, akkor tudta meg, hogy valójában molly, vagyis ecstasy volt a tálcán.

Rebel Wilson ezzel kapcsolatban azt mondta: „Zavartan fordultam a forgatókönyvíróhoz, akivel beszélgettem. Ő azt mondta: »Ó, ez az orgiához kell... az orgiák általában ilyenkor szoktak kezdődni«”.

Most már sokkal több értelme lett a Windsor megjegyzésének, miszerint több lányra van szükség. Nem úgy beszéltek a fiú-lány arányról, mintha egy nyolcadikos diszkóról lenne szó. Ők egy orgiáról beszéltek!

– írta a színésznő, aki a buli ezen pontján fogta magát, és „elrohant onnan, amilyen gyorsan csak tudott”.

Önéletrajzi könyvében megemlít egy jordániai herceget is, aki állítólag 2 millió dollárt ajánlott Wilsonnak egy közös hétvégéért, amit a színésznő visszautasított. De megemlíti még Sacha Baron Cohent is, akit igen súlyos vádakkal illetett.

Rovatok