Index Vakbarát Hírportál

Bocsánatot kért P. Diddy, amiért megtámadta a volt barátnőjét

2024. május 20., hétfő 07:32

Sean „Diddy” Combs bocsánatot kért, amiért megtámadta volt barátnőjét, Cassandra Venturát. Azt is kijelentette, hogy felelősséget vállal a „megbocsáthatatlan” tetteiért, és elkötelezte magát, hogy jobb emberré váljon.

Mint arról beszámoltunk, a napokban előkerült egy 2016-os felvétel, amelyen az látható, hogy Sean Combs, azaz P. Diddy bántalmazta volt párját, Cassie Venturát. A felvétel a Los Angeles-i InterContinental Hotel folyosóján készült, ahol a rapper félmeztelenül, derekára tekert törülközővel vette üldözőbe barátnőjét.

Amikor a nő megpróbált bejutni a liftbe, a férfi a tarkójánál fogva megragadta őt, a földre dobta, majd megrúgta, és a két táskáját felkapva, a kapucnijánál fogva kezdte el visszarángatni a szobájukba.

A rapper most az Instagram-oldalára feltöltött videóban bocsánatot kért a történtek miatt, és azt mondta, hogy teljes felelősséget vállal a „megbocsáthatatlan” tetteiért – írja a BBC.

Undorodtam, amikor ezt tettem. Most is undorodom

– fogalmazott P. Diddy, aki elmondta, hogy szakmai segítséget kért, és elkezdett terápiára is járni, továbbá kegyelmet kért Istentől is, és „elkötelezte magát, hogy jobb emberré váljon”.

Cassie Ventura ügyvédjei szerint azonban a rapper nyilatkozata inkább magáról szól, mint arról a sok emberről, akiket bántott. Az egyik ügyvéd megjegyezte, hogy amikor több nő bántalmazással vádolta meg P. Diddyt, akkor ő mindent tagadott, és azt sugallta, hogy az áldozatai csak pénzt akarnak tőle.

Az, hogy csak akkor kényszerült »bocsánatot kérni«, amikor az ismételt tagadásai hamisnak bizonyultak, mutatja a szánalmas elkeseredettségét

– mondta az ügyvéd.

A Los Angeles-i kerületi ügyészség pénteki közlése szerint ugyanakkor nem indíthatnak eljárást a rapper ellen az előkerült felvétellel összefüggésben a bűncselekmény elévülése miatt.

Sean Combs és Cassie Ventura 2007-től 2018-ig alkottak egy párt, ám a kapcsolatuk nem ment zökkenőmentesen. A nő 2023-ban nyújtott be keresetet a férfi ellen, amelyben egy évtizeden át tartó fizikai és nemi erőszakkal vádolta P. Diddyt. Azóta több más nő is pert indított, amelyben ők is szexuális és fizikai bántalmazással vádolták a rappert.

Áprilisban házkutatást tartottak Sean Combs a Los Angeles-i és Miamiban lévő otthonaiban egy emberkereskedelemmel kapcsolatos szövetségi nyomozás részeként.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Rovatok