Index Vakbarát Hírportál

Bruce Springsteen nincs jól, újabb koncerteket mondott le

2024. május 27., hétfő 12:50

Problémák adódtak Bruce Springsteen hangjával, így orvosai javaslatára arra kényszerült, hogy a tavalyi kimaradás után újabb koncerteket halasszon el.

A Bruce Springsteen Instagram-oldalán megjelent bejegyzés szerint hiába készültek a prágai és milánói fanek, az említett városokban tartott koncertjeit elhalasztják. Ahogy a közösségi felületen közölték, már az énekes május 25-i, Marseilles-be szervezett fellépését is el kellett tolni, mivel gondok adódtak Springsteen hangjával. Mint kiemelték:

Az orvosok a további vizsgálatok és konzultációk alapján megállapították, hogy Bruce nem léphet fel a következő tíz napban. Ezt szem előtt tartva további halasztásra van szükség a prágai Letnany repülőtéren (eredeti dátum május 28.) és a milánói San Siro Stadionban (eredeti dátum június 1. és 3.) tartott koncertek esetében. Ezeknek az előadásoknak az új időpontjait hamarosan bejelentjük

– olvasható a felületen.

A bejegyzésben az áll, az énekes jól gyógyul, és alig várják zenekarával, az E Street Banddel, hogy június 12-én újra együtt zenélhessenek, akkor éppen Madridban. Nem ez az első alkalom egyébként, hogy Springsteen az egészsége miatt hagy ki fellépéseket, mivel legutóbb tavaly szeptemberben jelentette be, hogy elhalasztja szeptemberi koncertjeit gyomorfekélye miatt. Ezt megelőzően pedig két augusztusi dátumot is el kellett tolniuk, mivel az énekes rosszul volt.

Az előadó ráadásul jelenleg egy nehéz időszakot él meg, mivel február elején vesztette el édesanyját, aki 98 éves volt. Ahogy Springsteen 2021-ben a Today című lapnak kifejtette, annak ellenére, hogy anyja Alzheimer-kórral küzdött, és így nem tudott beszélni, állni vagy önállóan enni, de őt mégis mindig felismerte.

Rovatok