Index Vakbarát Hírportál

Most bárki megveheti a Reszkessetek, betörők! című film ikonikus házát

2024. május 28., kedd 10:11

Tizenkét év után újra eladó a Reszkessetek, betörők! című filmből ismert híres ház, amelyet most 1,8 milliárd forintért bárki megvehet. A ház belseje azonban már egyáltalán nem hasonlít a filmekben látottakhoz, azóta ugyanis hatalmas felújításon esett át, és ma már egy nagy télikerttel és egy korszerű kosárlabdapályával is felszerelték.

Az Illinois állambeli Winnetka városában található öt hálószobás, hat fürdőszobás kúriát elképesztő 5,25 millió dolláros (1,8 milliárd forintos) áron hirdetik

Az amerikai ingatlanügynökség, a Zillow szerint a legutóbbi 2012-es eladása óta most újra bárki megveheti a Reszkessetek, betörők! című filmből ismert házat – írja a Sky News.

A Chris Columbus által rendezett film 1990-es megjelenése óta a ház rendkívüli felújításon esett át. A The Dawn Mckenna Group ingatlancég ügynökei a belső terek bejárását követően elmondták, hogy a jelenlegi tulajdonosok megduplázták a lakóteret egy nagy télikert hozzáadásával, és egy korszerű kosárlabdapályát építettek.

A cég által „a világ egyik leghíresebb házaként” jellemzett kúriában két nappali, egy nagy konyha, egy háromautós garázs és a „felejthetetlen lépcsőház” is található, amelyen a 10 éves Macaulay Culkin a film egyik jelenetében szánkóval csúszott le.

Korábban a Reszkessetek, betörők! rajongói 2021-ben kaptak lehetőséget arra, hogy megszálljanak a házban, amikor az Airbnb egy exkluzív, csak egyéjszakás tartózkodásra listázta az ingatlant.

Rovatok