Index Vakbarát Hírportál

Sebestyén Balázs és Istenes Bence vezetésével tér vissza az RTL sikerműsora

2024. június 18., kedd 18:12

Sebestyén Balázs és Istenes Bence vezetésével tér vissza a Kalandra fal! című vetélkedő az RTL Klub képernyőjére. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója tavasszal azt ugyan elárulta, hogy visszatér a műsor, de hivatalosan a műsorvezetők kilétét mindeddig homály fedte.

Az RTL programigazgatója tavasszal jelentette be, hogy mely sorozatok és show-műsorok térnek vissza 2024-ben a tévéképernyőkre. Kolosi Péter többek között ekkor árulta el, hogy visszahozzák a Kalandra fal! című vetélkedőt is, amelyben korábban Sebestyén Balázs és Vadon Jani volt a játékmester.

A képernyőre visszatérő vetélkedő új műsor vezetőinek kilétét eddig hivatalosan nem árulták el − bár a Media1 április közepén már felfedte a főszereplők kilétét −, most azonban Istenes Bence a hivatalos Instagram-oldalán bejelentette, hogy Sebestyén Balázzsal együtt fogják vezetni a műsort.

„Ennek is eljött az ideje… a két undisputed champ egy színpadon. Hamarosan Kalandra Fal!” – fogalmazott bejegyzésében Istenes Bence, aki egy közös fotót is posztolt Sebestyén Balázzsal.

Rovatok