Index Vakbarát Hírportál

Egy 71 éves nő is elindult a Miss Texas szépségversenyen

2024. június 23., vasárnap 17:59

Történelmet írt egy 71 éves nő, aki részt vesz a a Miss Texas USA szépségversenyen, és ezzel ő vált a valaha volt legidősebb indulóvá.

Úgy tűnik, soha nem késő, ugyanis egy 71 éves nő is elindult a Miss Texas USA szépségversenyen,

ahol ezzel ő lett a versenyen valaha elindult legidősebb nő. 

Az NBC News azt írja, hogy Marissa Teijo a nevezésével történelmet írt. Elmondta, hogy izgatottan várja a versenyt, és reméli, hogy „arra inspirálja a nőket, törekedjenek a legjobb fizikai és szellemi állapotuk elérésére, és higgyenek abban, hogy minden korban van szépség”.

Marissa Teijo a hétvégén csatlakozott a Houstonban megrendezett szépségversenyen a többi versenyzőhöz. A győztes képviseli majd Texast a Miss USA versenyen.

A Miss Universe szervezet annak érdekében, hogy minél befogadóbb legyen, nemrégiben megváltoztatta szabályait, és eltörölte a 18 éves korhatárt, továbbá engedélyezte a házas, elvált és terhes nők indulását is.

A Miss Texas USA pénteken kezdte meg kétnapos szépségversenyét a Hilton Houston Post Oak Hotelben.

Egy hónappal ezelőtt soha nem látott botrány robbant ki a Miss USA szépségverseny körül: hét hónap után lemondott Miss USA, Noelia Voigt a mentális egészségére hivatkozva. Ezzel a 24 éves nő az első címvédő a verseny 72 éves történetében, aki önként lemondott posztjáról. Napokkal az első sokk után Miss Teen USA, azaz UmaSofia Srivastava is visszaadta a címét.

Rovatok