Index Vakbarát Hírportál

2,5 milliósnak kamuzza az Alza a 320 ezerre "leárazott" tévét

2018. november 16., péntek 20:48

Napközben írtunk az Alza egy szuper akciójáról black friday alkalmából, amelynek keretében 90 ezerről 40 ezerre árazta le a mindenhol máshol is 40 ezres kávéfőzőjét. Este jelentkezett az Alza, hogy sajnálatos elírásról van szó, és elnézést kérnek, ám alig javítottuk át a cikkünket, egy olvasónktól azonnal egy még durvább tippet kaptunk: a webáruház egy 300 ezerre leárazott tévét 2,5 milliósnak kamuz, szóval milliókat spórolhat az, aki most megveszi a tévét.

Vagyis hát nem, de legalább a tudat megvan. Itt egy képernyőkép az Alza.hu-ról, nézzék meg jól:

Itt pedig egy másik képernyőkép egy árösszehasonlító honlapról, amely szerint a tévé egy másik weboldalon (bal alsó sarkot nézzék) szinte pont ugyanannyiba kerül, mint az Alzánál

durván leárazva.

Bónusz: annál a bizonyos másik weboldalnál 400 ezerről van leárazva. Egy harmadik kereskedőnél 367 ezerért láttuk a tévét, 377-ről leárazva. De mondunk még ennél is jobbat: az ár-összehasonlító weblap szerint soha, pontosabban mostanában nem volt a tévé 400 ezernél sokkal drágább:

Az Alza ellen egyébként nemrég indult versenyhivatali eljárás  az ilyesmik miatt. További kellemes vásárlást a black friday-en!

Rovatok