Index Vakbarát Hírportál

A héten újraindulhat Bige László szolnoki gyára

2019. július 8., hétfő 11:05

A Bige Holding Kft. számára kedvező bírósági döntés született a szolnoki gyárról a megyei katasztrófavédelem határozatával szemben, az MTI ráadásul úgy tudja, a héten újraindul a cég szolnoki gyára. Ezt azt jelenti, hogy igaznak bizonyult az Agrárszektor.hu pénteki értesülése.

A Debreceni Törvényszék azonnali intézkedésként elrendelte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság azon határozatának halasztását, amely megtiltotta a Bige Holding Kft. szolnoki gyárának üzemeltetését. Hozzátették, a cég üdvözli a döntést, amely lehetővé teszi a cég munkavállalóit és üzletfeleit is fenyegető károk csökkentését, illetve elkerülését. A társaság a továbbiakban is a jogszabályoknak és a rá vonatkozó bírósági és hatósági határozatoknak megfelelően fog eljárni.

Viszont Bige László (aki úgy véli, szándékosan akarják tönkretenni) ettől még korántsem lehet nyugodt, ugyanis a gyár állítólagos biztonsági problémáin felül még egy sor ügyben nyomoznak ellene a hatóságok, többek között azt gyanítják, hogy a cégei között pakolászta a nyereséget, hogy drága hobbijait finanszírozhassa.

Az ügy hátterét ebben a cikkben dolgoztuk fel alaposan:

Rovatok