Index Vakbarát Hírportál

Megállapodott a Netflix és a Telekom

2024. március 7., csütörtök 17:46

Az év első felétől Magyarországon is elérhető válik a Netflix a Telekomnál. A streamingplatform és a Deutsche Telekom között több országra kiterjedő partnerség jött létre.

A Telekom csütörtöki közleménye szerint az együttműködés keretében a szolgáltató elérést biztosít ügyfelei számára a Netflix kínálatában található szórakozási lehetőségekhez. Az idei évben a Deutsche Telekom Csoport minden TV-szolgáltatással rendelkező európai tagvállalata bevezeti ügyfelei számára az új partnerség nyújtotta előnyöket.

Magyarországon az év első felétől válik elérhetővé a streamingóriás a Telekomnál.

Dominique Leroy, a Deutsche Telekom AG Európáért felelős igazgatósági tagja így értékelte az együttműködést: „Izgatottan várjuk, hogy a Netflixszel közösen további értéket biztosítsunk ügyfeleink számára. A partnerség jól példázza, hogy odafigyelünk előfizetőink igényeire: egyszerű, örömteli és élvezetes szórakozást biztosítunk, ez jól illeszkedik az általunk nyújtott prémiumélményhez.”

Emma Lloyd, a Netflix EMEA-partnerségekért felelős alelnöke elmondta: „Ez a partnerség a Deutsche Telekommal való erős kapcsolatunkra épít, nagyszerű együttműködési lehetőség arra, hogy az embereket helyezzük a szórakoztató élmények középpontjába. Nagy örömünkre szolgál, hogy a bevezetett szolgáltatással olyan rendkívül változatos szórakozási lehetőséget kínálunk az ügyfeleknek, ahol egyaránt megtalálhatók európai és tengerentúli díjnyertes filmek, népszerű sorozatok, dokumentumfilmek és közkedvelt ismeretterjesztő műsorok is.”

Rovatok