Index Vakbarát Hírportál

Batkid most New Yorkot mentette meg

2013. november 26., kedd 09:20

Joker lecsapott New Yorkra, és foglyul ejtette Pitbullt, a rappert. Pánikra azonban nincs ok, mert az ötéves Miles Scott, azaz Batkid a segítségére sietett, és megmentette. A kisfiú, akinek a kedvéért egész San Francisco egy napra Gotham Cityvé változott néhány hete, most a Good Morning America című tévéműsorban szerepelt, ahol ismét szuperhősösdit játszottak vele, írja a Huffington Post.

Bár Miles eredetileg csak egy napra szeretett volna Batman lenni – ezt kérte a súlyosan beteg kisgyerekek kívánságait teljesítő alapítványtól –, az első hőstettei után néha még újra szuperhősjelmezbe bújhat. Ezúttal Michael Bloomberg New York-i polgármester kérte a segítségét Pitbull kiszabadításában.

„Miles most már gyógyulófélben van, és úgy éli meg ezt a játékot, mintha új életet kezdene. Eddig csak a kemoterápiát ismerte, és így ünnepli ennek a végét” – mondta az ABC-nek a leukémiát legyűrő kisfiú apja, Nick Scott.

Milest 18 hónapos korában diagnosztizálták leukémiával, és azóta szinte az egész életét kórházakban töltötte. Az utolsó kemoterápiás kezelését éppen azelőtt fejezték be, hogy Batkidként híressé vált volna. 

Rovatok