Index Vakbarát Hírportál

Öccsével is végzett volna a szűz ámokfutó

2014. május 27., kedd 09:13

Iskolája csinos lányai mellett végezni akart apja második feleségével és hat éves féltestvérével is Elliott Rogers, aki szombatra virradóra hat embert megölt, majd fejbelőtte magát.

A hollywoodi rendezőasszisztens apától és egy Malájziából bevándorolt nővér anyától származó fiú jó anyagi körülmények között élve panaszkodott élete sivárságára – a magányra és a közeledését elutasító lányok szívtelenségére. 141 oldalon írta le, hogy mi a baja a világgal és miért fogja megbosszulni az őt ért sérelmeket, kiélvezve ámokfutásának minden pillanatát.

Itt ejtett szót arról is, hogy végez apja második házasságából származó hat éves öccsével, és annak anyjával, a francia-marokkói származásű színésznővel, Soumaya Akaaboune-nal.

Nem tudni, hogy csak a véletlen hozta úgy, hogy ezekre a gyilkosságokra nem került sor, vagy a 22 éves Elliott meggondolta magát – írta a Daily Mail.

A bosszú tervéről videókon is beszámoló fiú végül három szobatársát késelte halálra  a dél-kaliforniai egyetemi városban, Isla Vistában, majd autójából lövöldözött a járókelőkre: kétdiáklányt és egy férfit lelőtt, hét embert megsebesített, majd a rendőrökkel keveredett tűzharcba.

Rovatok