Index Vakbarát Hírportál

Pontos leírást adtak Dorgai Gabriella feltételezett gyilkosáról

2014. november 25., kedd 12:42

Elkészült a Dorgai Gabriella színésznő meggyilkolásával gyanúsított férfi fantomképe, közölte a Szatmár.ro. Az ügyészség keddi közleménye szerint a férfi 30-35 éves, körülbelül 180 centiméter magas, átlagos testalkatú. A félhomályban, megközelítőleg ötvenméteres távolságban levő szemtanúk leírásai alapján széles vállakkal, nagy tenyerekkel rendelkezik, arca hosszúkás, bőre átlagos, világos.

A férfi arca a szemtanúk szerint kissé beesett, nagy, elálló fülekkel, nagy szemekkel, vastag szemöldökkel, valószínűleg nagy, hegyes orral rendelkezik. Haja rövid, fekete, oldalt még rövidebbre vágva, homlokán V-t formálva.

A bűncselekmény elkövetésekor a férfi sötét dzsekit és világos farmernadrágot viselt. Akinek ismerős a képen látható férfi, és tudja, hol lehet, hívja a rendőrséget a 112-es számon.

A november 10-én megerőszakolt és meggyilkolt színésznő a Északi Színház román társulatának tagja volt, holttestét Szatmárnémetiben, a a Szamos jobb partján találták meg. A soroksári esethez nagyon hasonlóan elkövetett gyilkosság idején több szemtanú is egy gyanúsan viselkedő férfit látott a környéken, egy román nyelvű portál kommentelője pedig azt állította, hogy a gyilkosságot megelőző hetekben minden este látott egy furcsán viselkedő magas férfit a töltésen. A szatmári főügyész a lakosság segítségét kéri a képen látható férfi kézre kerítésében.

Rovatok