Index Vakbarát Hírportál

Donald Trump magának akarta Diana hercegnőt

2015. augusztus 16., vasárnap 14:34

Még alig indult el az amerikai elnökválasztási kampány, de már jönnek az igazán szaftos történetek a jelöltekről, most éppen a republikánus elnökjelöltségre valamiért legesélyesebb Donald Trumpról. A BBC riportere, Selina Scott ugyanis azt nyilatkozta a brit Sunday Times-nak, hogy

Trump szerelmével üldözte Diana hercegnőt, akire a frász jött a milliárdos amerikaitól.

Scott azt mondta, hogy Diana hercegnő tőle kért tanácsot, hogy mit tegyen azokkal a sok száz fontot érő virágcsokrokkal, amikkel Trump elárasztotta a Kensington palotát, ahol az elvált hercegnő lakott. A riporter azt tanácsolta, hogy dobja őket a kukába.

A történethez amúgy hozzá tartozik, hogy az amúgy elég hímsovén Trump beszólásait Diana sem úszta meg, az üzletember még a hercegnő és Károly herceg válása alatt azt nyilatkozta, ő a herceg pártján áll, mert Diana olyannak tűnik, akivel elég nehéz lehet bírni. Ennek ellenére a válás utána fejébe vette, hogy ő mégis megpróbálna bírni vele.

Trump egyértelműen trófeának tekintett Dianára

- mondta Scott.

Azt Trump maga is írta egy könyvében, hogy ami a nőket illeti, egy dolgot bán az életében, hogy nem udvarolhatott lady Diana Spencernek, Trump szóvivője pedig a Sunday Times cikkére azzal reagált, hogy a milliárdos és a hercegnő nagyon jóbal voltak és kedvelték egymást, de ennél nem volt semmi több.

Selina Scottnak amúgy elég rossz a viszonya a republikánus bohócjelölttel, akiről még a 90-es években készített egy elég kritikus riportot, ami után Trump őt nem virágokkal, hanem dühös levelekkel árasztotta el és azzal fenyegette, hogy kipereli az összes pénzét és tönkreteszi a karrierjét. Igazán remek partinak tűnik.

Rovatok