Index Vakbarát Hírportál

Pisifantom tartja rettegésben Pozsonyt

2016. március 21., hétfő 08:41

Csodálatos dolgot talált a 444.hu a parameter.sk oldalán. Talán a közelgő húsvét miatt szaladhatott el a ló egy férfivel, aki vizeletével támad Pozsony utcáin védtelen nőkre. A lap csak pisifantomként emlegeti.

Pedig alig vagyunk túl a székletével támadó férfi kenceficéjének sokkján: Tavaly április közepétől egészen novemberig kereste a rendőrség azt a férfit, aki legalább két tucat nőre támadt rá, és kente be őket széklettel. A rendőrség végül úgy fogta el a 24 éves férfit, hogy miután magát is bekente ürülékkel, leült egy buszmegállóba Károlyfaluban, és egy helyi lakos bejelentette a rendőrségnek.

Egyelőre nehéz lenne megtippelni, hogy a pisifantom is úgy fog-e lebukni, hogy saját magát vizeli le, mindenesetre egyre több gyanútlan nő lesz áldozata.  A férfi „először vasárnap délelőtt a Vazov utcán vizelt le egy nőt, majd 14 óra környékén ismét lecsapott a Zoch utcán. Harmadik alkalommal 15:15 körül a Retro bevásárlóközpont közelében vizelt le egy nőt, majd alig fél órával később egy fővárosi templom mellett csapott le" - írja a Paraméter.

A rendőrség várja a szemtanúk jelentkezését: a férfi 180 centi magas, közepes testalkatú, támadások alatt kék farmerben és fekete sapkában volt.

Rovatok