Index Vakbarát Hírportál

Taxinak nézett egy kocsit, ketten megerőszakolták az izraeli nőt

2016. július 25., hétfő 12:30

Taxinak nézett egy autót egy 25 éves izraeli nő véletlenül, és beszállt abba a kocsiba, amiben hat férfi utazott. Az autó elindult, és két férfi a mozgó kocsiban megerőszakolta a turistát, írja a BBC.

Az eset vasárnap reggel a turisták körében népszerű Manali városában történt, a fiatal nő a barátaihoz igyekezett Keylongba. A rendőrség körözést adott ki az elkövetők ellen, és vizsgálják az utcai kamerák felvételét. Mint közölték, már tájékoztatták az izraeli nagykövetséget a történtekről.

Manaliban legutóbb 2013-ban történt turista elleni csoportos nemi erőszak, akkor egy amerikai nőt támadott meg három férfi, amikor felszállt egy teherautóra.

Egy hete hatalmas botrány lett abból, hogy egy 21 éves diáklányra újra rátámadt az az öt férfi, akik három évvel ezelőtt megerőszakolták. A támadók szabadlábon voltak, ugyanis még folyamatban volt az eljárás ellenük. Betuszkolták a lányt egy kocsiba, és fojtogatni kezdték. A lány súlyosan megsérült, egy bokros területen hagyták. Szerencséjére valaki észrevette, és kórházba vitte.

A szexuális bűncselekményekre azóta irányul kivételes figyelem Indiában, hogy 2012-ben brutálisan megerőszakoltak és meggyilkoltak egy diáklányt Delhiben. Ezután szigorú törvényeket hoztak a nemi erőszak ellen, de ugyanúgy folyamatosan érkeznek bejelentések nők és gyerekek elleni szexuális erőszakról.

Rovatok