Index Vakbarát Hírportál

Íme az ember, aki leszervezte Trump fiának találkozóját

2017. július 12., szerda 23:49

Donald Trump Jr. kedden nyilvánosságra hozta egy tavalyi levelezését, melyből kiderült, azzal a reménnyel ment el egy találkozóra, hogy ott terhelő információkat kaphat a demokrata Hillary Clintonról. A találkozót egy oroszokhoz bejáratos menedzser, Rob Goldstone, szervezte meg, akiből első látásra valószínűleg azt sem nézné ki senki, hogy egyáltalán járatos a politikában, nemhogy azt, hogy olyan találkozók lebonyolításán fáradozik, melyek alapjaiban változtathatnak meg egy választást – írja a Vice.

A férfi a botrány kulcsfigurájaként rögtön reflektorfénybe is került, aminek köszönhetően rengetegen találtak rá különféle közösségi oldalakon, melyeket a történtek ellenére sem igyekszik elrejteni. Szerencsére, hiszen ezek mindegyike valóságos kincsesbánya, ezekből ítélve Goldstone lényegében olyan mint egy kicsit obszcén, ám mégis barátságos nagybácsi, akit évente egyszer látunk egy nagy családi vacsora során, de akkor tutira mindenki rajta nevet – még akkor is, ha nem akart vicces lenni.

Itt van például ez a videó, ahol Goldstone egy hajón beszél gyermekkora kedvenc meséjéről, az Andy Pandyről, majd nagy beleéléssel elő is adja, hogy miként zajlott egy epizód.

Honestly, I'm just really looking forward to seeing this guy testify before Congress. pic.twitter.com/feVrPlP5cQ

— Tim Hogan (@timjhogan) July 11, 2017

 Vagy itt van ez a videó, ahol az arcmaszkot próbálja leszedni az arcáról.

Like, I absolutely understand why you would trust this guy to serve as an intermediary with the Russians. He's a pro. pic.twitter.com/WmgaTZpZFZ

— Tim Hogan (@timjhogan) July 11, 2017

Vagy ez a tweet, ahol egy koronával a fején pózol.

A crown for every occasion pic.twitter.com/dpvy8mOAa7

— robert goldstone (@GoldstoneRob) July 1, 2013

Mindezek után talán nehéz elképzelni, hogy ez az ember szervezte le a Trump legidősebb fia és Natalija Veszelnyickaja közt lezajlott találkozót, az azonban talán még ennél is hihetetlenebb, hogy ifj. Donald Trump minden bizonnyal szintén látta ezeket a felvételeket és ettől függetlenül is azt gondolta, hogy Rob Goldstone az ő embere. Persze lehet, hogy ez csak a tökéletes álca és Goldstone a felszín alatt egy rideg, számító profi, de ebben az esetben ez valószínűleg soha nem fog kiderülni.

Trump fiának botrányával egyébként már komolyabban is foglalkoztunk, ezt a cikket itt olvashatják.

Rovatok