Index Vakbarát Hírportál

Meghan Markle apja szívműtétje miatt nem vesz részt a hercegi esküvőn

2018. május 16., szerda 11:08 | aznap frissítve

Bonyolódni látszik Harry herceg és Meghan Markle esküvője, hétfőn ugyanis kiderült, hogy hiába közölte tényként a Kensington-palota, hogy Thomas Markle kíséri majd oltárhoz a lányát, a férfi végül mégsem lesz ott az esküvőn, írtuk hétfőn.

A férfi korábban arról beszélt, nem megy az esküvőre mert nem szeretné kínos helyzetbe hozni sem a királyi családot, sem a lányát. A Guardian viszont már arról ír, hogy Thomas Markle

  1. meggondolta magát és részt akar venni a lánya esküvőjén,
  2. de szívműtétje miatt ezt nem teheti meg.

A férfi szívét szerdán műtik meg Amerikában, és nem valószínű, hogy az orvosok megengedik neki, hogy a szombati esküvő előtt repülőre üljön.

Az édesanya viszont elindult

A hercegi ceremónia annyira lázban tartja az angolszász sajtót, hogy minden apróságról készül egy bejegyzés, cikk, videó. A Sky News posztolt Twitterre egy paparazzi videót Meghan Markle édesanyjáról, ahogy – egy kiváló pólóban – elindul az Egyesült Királyságba az esküvőre.

Szintén a Sky News számolt be arról, hogy a 4 éves György cambriddge-i herceg és a 3 éves Sarolta cambridge-i hercegnő a felvezető gyerekek között lesznek, akik a pár előtt fognak besétálni az oltárhoz. A trónörökös kisgyerekek mellett az ifjú pár nem királyi származású keresztfiai és lányai - összesen öt - is felvonulnak. A lap megpróbálta kideríteni, milyen ruha lesz a gyerekeken, de a királyi palota ezt már nem akarta elárulni a nagy nap előtt.

Rovatok