Index Vakbarát Hírportál

Őrizetbe vették a párkányi nőt, aki 16 éve Placido Domingo áriáit bömbölteti

2018. augusztus 7., kedd 08:27

Letartóztatták N. Évát, aki 16 éve az őrületbe kergeti párkányi szomszédait, írja a Parameter.sk. N. Éva áriamániája miatt az elmúlt években számos tüntetés és hatósági eljárás volt, most ismeretlen okokból kihallgatásra rendelték be és életveszélyes fenyegetés miatt őrizetbe vették.

N. Éva főként Placido Domingo áriáit hallgatja úgy, hogy a hangszórók az utcára sugározzák a muzsikát, a hatóságok azonban évek óta tehetetlenek, mert a házból hallható zene nem lépi át a decibellimiteket. A szomszédai kikészültek a zenélő háztól, és többször kérték, hogy legalább variálja a műsort, néha tegyen be egy kis mulatóst vagy operettet, de hiába.

Legutóbb a szlovák Legfelsőbb Bíróság rendelte el a zene leállítását, de N. Évát ez sem győzte meg. Korábban a nő a Parameter című lappal folytatott perében azt mondta a bíróságon, hogy azért hallgat zenét, hogy elnyomja a szüntelen kutyaugatást.

Vélhetően azonban ennél sokkal több van a háttérben, a nő feltehetően a szomszédait akarja bosszantani, pár éve ugyanis meghirdette eladásra a házát, de azzal a kikötéssel, hogy csak romák vehetik meg, és az 1100 négyzetméteres kertben kunyhókat is építhetnek maguknak.

Rovatok