Index Vakbarát Hírportál

Trumpra hivatkozott az utastársát fogdosó férfi

2018. október 23., kedd 09:12

Őrizetbe vettek egy amerikai férfit, aki egyik női utastársát fogdosta, zaklatta egy belföldi járaton, majd Donald Trumpra hivatkozott a rendőröknek. 

A San Francisco Gate cikke szerint a Texasból Új-Mexikóba tartó járaton utazó nő arra ébredt, hogy valaki fölemelte a pulóverét, és hozzáért a melltartója környékén. Ez a valaki egy férfi volt, aki a mögötte lévő sorban ült. A nő ekkor még úgy volt vele, hogy biztos véletlen volt a mozdulat, de fél órával később ismét azt érezte, hogy a férfi fogdossa. A nő ezután felállt, és számonkérte utastársát, majd kérte a légi kísérőket, hogy hadd ülhessen máshova. 

A floridai férfit leszállás után őrizetbe vették, de megkérdezte a rendőröket, hogy milyen alapon teszik azt, majd nem sokkal később, már a rendőrautóban azt mondta nekik, hogy még Donald Trump elnök szerint is rendben van azt, ha egy nőt fogdosnak.

Arra a Trump-felvételre gondolhatott, ami még az elnökválasztási kampányban került elő, és arról beszél benne Trump, hogy ha az ember híres, akkor bármit megtehet a nőkkel, a nemi szervüket is fogdoshatja

Később több nő is azzal vádolta meg, hogy fogdosta, taperolta őket. 

Rovatok