Index Vakbarát Hírportál

Lajos herceg bringás fotója is csak egy burkolt beszólás Harry hercegnek?

2021. április 25., vasárnap 07:35

Daniella Esler ausztrál újságíró szerint nem csak a cukiságfaktora miatt érdekes a kis Lajosról készült fotó. Ő úgy véli, Katalin hercegné a sógorának akart odaszúrni, aki állítása szerint kisgyerekként nem bringázhatott az édesapjával.

Igazi cukiságbomba robbant az Instagramon, amikor Katalin hercegné feltöltött egy fotót az óvodába készülő Lajos hercegről. A legtöbben legalábbis így gondolunk a szóban forgó biciklis képre, de akadnak, akik más jelentést társítanak hozzá.

Egészen pontosan Daniella Esler ausztrál újságírónőről van szó, aki lelkesen követi a brit királyi család életét, időnként bírálva is a família tagjait. Ő úgy véli, Katalin hercegnének nem az volt a célja, hogy megossza fia nagy pillanatát, hanem az, hogy odaszúrjon Harry hercegnek.

Talán az egyik legjobb dolog az, amikor Archie-t magam mögé ültetem a biciklin a babaülésbe, és gurulunk egyet. Ez valami olyasmi, amit én nem élhettem át gyerekként

– mondta Harry herceg lassan két hónapja az Oprah Winfrey-nek adott interjúban.

Daniella Esler szerint tehát Kate Middleton a fentebb elhangzottakra reflektált, odaszúrva a sógorának azt, hogy a királyi család egyáltalán nem teremt olyan mérgező közeget, mint amilyenről ő és Meghan Markle beszélnek. Mindez azért is érdekes, mert több olyan fotó is készült, amelyen Harry gyerekként együtt bringázik a családjával. Köztük olyanok is, amelyeken Károly herceg maga mögé ültette őt.

Az elkerülhetetlen következtetés tehát az, hogy a hercegné csípős üzenetet küldhetett a sógorának

– írta a Mercury cikkében Esler.

Ön mit gondol a dologról?

Ön szerint Katalin valóban Harry hercegnek szánta a fotót?

  • 3790
    Nekem mindegy, végre kiülhetek sörözni
  • 2143
    Nem is kérdés, minden jel erre utal
  • 1988
    Skandalum!

Rovatok