Index Vakbarát Hírportál

Gábor Zsazsa villáját porig rombolták

2021. október 13., szerda 14:15

A neves színésznő, aki Hollywoodban óriási karriert futott be, Gábor Zsazsa 2016 végén halt meg szívrohamban. Számos házassága mellett több filmszerepét is ugródeszkaként használva szerzett hírnevet.

Gábor Zsazsa özvegye az utolsó pillanatig bízott benne, hogy egykori Bel Air-i otthonukat mégsem teszi a földdel egyenlővé az új tulajdonos, de csalódnia kellett. Anhalt herceg néhány nappal ezelőtt értesült a szomorú hírről.

Az épület egykoron Elvis Presley-é volt, és az évek során Ronald Reagan, Elizabeth Taylor, George H. W. Bush és Frank Sinatra is megfordult benne. A villát 2013-ban négy évtized után még Zsazsáék adták el, ám egy különleges megállapodás szerint a Golden Globe-díjas magyar származású színésznő haszonélvezőként halála napjáig a házban élhetett a férjével.

Három évvel később Zsazsa távozott az élők sorából, így özvegyének is mennie kellett. Frédéric von Anhalt akkoriban elmondta, nagyon fáj neki a búcsú, és bízik benne, hogy jó kezekbe került az ingatlan – számolt be a Ripost. 2018-ban aztán a villa megint gazdát cserélt.

Egy hatalmas, ronda betontömböt akarnak építeni. Bosszantó, és nagyon szomorú vagyok, hogy ez történik. A feleségem mindene volt a ház. Megszakad a szívem és potyognak a könnyeim. A gyönyörű otthonomat, ahol 35 évig éltem, lerombolták

– írta közösségi oldalán Anhalt herceg.

Rovatok