Index Vakbarát Hírportál

Fellélegezhet Cristiano Ronaldo

2022. június 12., vasárnap 05:53

Egy Las Vegas-i amerikai kerületi bíró elutasította Kathryn Mayorga keresetét, aki szexuális erőszakkal vádolta a portugál sztárfutballistát.

Jennifer Dorsey szövetségi bíró úgy döntött, hogy a Kathryn Mayorga által benyújtott kereset az ügyvédje által „eltulajdonított” bizalmas dokumentumokon alapult, amelyek „beszennyezték” az ügyet, írja a Goal.com.

Tavaly egy másik Las Vegas-i bíróság szintén a kereset elutasítását javasolta Mayorga jogi képviselőjének magatartása miatt.

Dorsey bíró írásbeli ítélete szerint Mayorga elveszíti a lehetőséget, hogy folytassa az ügyet, és megpróbálja visszavonni azokat a vádakat, amelyek önmagukban is súlyos, rendkívül személyes jellegű állításokat tartalmaznak.

Nevezett hölgy ügyvédje, Leslie Stovall a Football Leaks készítőjétől, Rui Pintótól szerezte meg a szexuális zaklatási üggyel kapcsolatos dokumentumokat, amelyek a bíró szerint bizalmasak és titkosak voltak, ezért bizonyítékként nem voltak elfogadhatók.

Az, hogy Stovall lopott és bizalmas dokumentumokat használt fel az ügy során, arra utal, hogy rosszhiszeműen járt el. A jegyzőkönyvből kiderül, hogy ő és Mayorga alaposan átnézték ezeket a dokumentumokat, és arra használták fel őket, hogy kialakítsák Mayorga nézőpontját

– tette hozzá a bíró.

(Borítókép: Robbie Jay Barratt / AMA / Getty Images)

Rovatok