Index Vakbarát Hírportál

Justin Bieber: Tudom, hogy Jézus velem van

2022. június 14., kedd 07:25

Justin Bieber kedden közzétett egy posztot az Instagramon azzal a betegséggel kapcsolatban, amelyre a napokban derült fény.

A 28 éves kanadai énekes néhány napja jelentette be, hogy egy ritka betegség, a Ramsay Hunt-szindróma miatt a fél arca lebénult és le kellett mondania számos koncertjét is. Justin Bieber egy videót is közzétett, amelyben megmutatta az arcát, később pedig egy szakértő is megszólalt a betegségével kapcsolatban. 

Justin Bieber kedd reggel jelentkezett egy újabb, mindössze 24 órán át elérhető poszttal az Instagramján, amelyben azt írta: „napról napra” javul az állapota, és a betegség óta közelebb került ahhoz, aki „megalkotta és mindenkinél jobban ismeri őt.

Ez segít nekem abban, hogy megküzdjek most ezzel a szörnyű viharral. Tudom, hogy ennek egyszer vége lesz, és hogy Jézus velem van 

– írta az énekes.

A Sky News szerint több szakértőt is megkérdeztek arról, hogy a jelek szerint milyen állapotban lehet Justin Bieber. Egyikük azt mondta, hogy a jelek szerint súlyos lefolyású a betegsége, mások viszont úgy vélik, hogy már látszanak a javulás jelei. 

Egy 2001-es tanulmányban azt írták a Ramsay Hunt-szindrómáról, hogy azoknál a pácienseknél, akiknek a kezelését már az első három napban megkezdik, körülbelül 75 százalék esély van arra, hogy teljesen felépüljenek. Azoknál viszont, akik egy hétnél később kezdték meg a kezelést, már csak 30 százalék volt az esély ugyanerre. Az énekes betegségénél nem tudni biztosan, hogy milyen hamar kezdték meg a kezelést.

(Borítókép: Jeff Kravitz / FilmMagic Inc for Homecoming Weekend / Getty Images)

 

Rovatok