Index Vakbarát Hírportál

Újabb, eddig nem látott felvételek kerültek elő a bulizó finn miniszterelnökről

2022. augusztus 19., péntek 16:07

Politikai nyomásra Sanna Marin drogtesztet is végeztet, és már azt is tudni, ki volt a táncpartnere.

Sanna Marin finn miniszterelnök elhíresült bulvárvideója bejárta a világsajtót, miután a közösségi médiában kiszivárgott egy videó, amelyen önfeledten táncol. A kormányfő körüli médiafelhajtás pénteken tovább fokozódott egy új videóval, amelyen Marin egy titokzatos férfival táncol meghitten.

Sanna Marin tagadta, hogy drogozott volna a házibulin, politikai ellenfelei azonban azt akarják, hogy végeztessen drogtesztet. Ennek a kérésnek eleget is tett, az eredmény jövő hétre várható. Pénteken a finn bulvárlap, a Seiska egy újabb videót tett közzé a politikusnőről, aki Olavi Uusivirta finn popénekessel került intim közelségbe egy zsúfolt helsinki klub táncparkettjén – írja a Daily Mail.

A new video of Prime Minister Sanna Marin’s “party scandal” appeared in Finland today.

Seiska writes that Marin, who is married and has been in that relationship for 18 years, was seen in many questionable situations.

Iltalehti has a sound expert confirming “flour-gang”. pic.twitter.com/Nj5A71R8Rd

— Visegrád 24 (@visegrad24) August 19, 2022

Egy szemtanú azt állította, hogy a „nyilvánvalóan ittas” miniszterelnök „legalább három különböző férfival táncolt”, emellett pedig „két férfi ölébe is ült” a szórakozóhelyen. „Úgy viselkedett, mint egy egyedülálló huszonéves. Nehéz volt elhinni, hogy házas” – mondta a tanú a Seiskának, aki szerint a miniszterelnök reggel fél hatkor még bulizott.

A videón, amelyen a titokzatos férfival táncol, Marin – akinek férjével, Markus Räikkönennel van egy négyéves kislánya – egyértelműen gyűrűt visel. A videót megosztó újság elismerte, nem világos, hogy kicsoda is a férfi – aki időnként a miniszterelnök derekán pihentette a kezét, a nyakát csókolgatta, vagy csak a fülébe suttogott.

(Borítókép: Sanna Marin. Fotó: Baris Seckin / Anadolu Agency / Getty Images)

Rovatok