Index Vakbarát Hírportál

Rövid időre leáll a Wizz Air online foglalási rendszere

2022. október 3., hétfő 16:13

Hamarosan leáll a Wizz Air online foglalási rendszere. A rendszer karbantartási munkálatok miatt október 4-én 23 órától október 5-én hajnali 4 óráig nem lesz elérhető.

Karbantartási munkálatokat indít a Wizz Air légitársasága online foglalási rendszerében – írta felhívásában a társaság hétfő délután. A vállalat internetes felülete és mobilalkalmazása magyar idő szerint október 4-én 23 órától október 5-én hajnali 4 óráig nem lesz elérhető. Ezért a légitársaság a zökkenőmentes utazás érdekében arra kéri érintett utasait, hogy a tervezett és előre bejelentett leállást megelőzően foglaljanak járatot és intézzék az online utasfelvételt, és lefényképezve vagy kinyomtatva is vigyék magukkal beszállókártyáikat a reptérre.

Továbbá felhívják a figyelmet arra is, hogy a karbantartás ideje alatt az utasoknak nincs lehetőségük meglévő foglalásaik módosítására, valamint az ügyfélszolgálaton keresztül se tudnak változást eszközölni.

Az üzemszünet idején a légitársaság utasai, amennyiben nem tudták elvégezni az online utasfelvételt, az utasfelvételi pultoknál október 5-én 23 óra 59 percig térítésmentesen válthatják ki beszállókártyáikat. A hosszú sorok kerülése érdekében a Wizz Air azt javasolja az utazók számára, hogy az érintett időszakban induló járataik felszállása előtt három órával érkezzenek a repülőtérre

– emelték ki a lapunkhoz eljuttatott közlemény végén. 

(Borítókép: Patrick Pleul / picture alliance via Getty Images)

Rovatok