Index Vakbarát Hírportál

Négy éve rendelt az AliExpressről, most szállították ki a csomagját

2023. június 25., vasárnap 17:01

Egy indiai férfi osztotta meg történetét, aki négy éve rendelt valamit AliExpressről, de csak most szállították ki neki. Miközben 2020 óta be van tiltva Indiában a weboldal.

Egy indiai férfi a Twitteren osztotta meg történetét a nagyvilággal, miszerint nemrég négy év késéssel kapott meg egy online rendelést. A Twitter-felhasználó megosztott egy képet egy nemzetközi csomagról, és azt írta:

Soha ne veszítsd el a reményt! Szóval, ezt az AliExpressről rendeltem, az Indiában már betiltott AliExpressről még 2019-ben, és a csomagot ma kézbesítették.

Egy másik felhasználó azt írta: „Én még 2018-ban rendeltem az AliExpressről, még nem szállították ki. Meglátjuk, hogy én is ilyen szerencsés vagyok-e”.

A bejegyzést több százan lájkolták a közösségi médiában, és sokan nosztalgiával emlékeztek vissza az országban mára már nem működő weboldalra – írja az indiaexpress.com

Az AliExpress online kiskereskedelmi szolgáltatást 2020 júniusában betiltották Indiában, 47 másik kínai alkalmazással együtt. A kínai székhelyű vállalat arról volt ismert, hogy egy sor nehezen beszerezhető terméket olcsóbban árult, bár gyakran csak nagyon lassan szállították ki a termékeket, és nemegyszer hamisítványokat adtak el.   

A 2010-ben alapított AliExpress a Jack Ma nevével fémjelezett Alibaba-csoport tulajdonában van. 

Rovatok