Index Vakbarát Hírportál

Bicskanyitogatónak nevezte Deutsch Tamás az EU migrációs politikáját

2023. július 9., vasárnap 09:53

„A kötelező betelepítési kvótával és a migránsgettókkal kapcsolatos brüsszeli intézkedéseket nem fogjuk végrehajtani” – jelentette ki Deutsch Tamás a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Az európai parlamenti képviselő bicskanyitogatónak nevezte, hogy Brüsszel a hatalmával visszaélve támadja hátba Magyarországot, és mindenféle politikai büntetőintézkedéseket kezdeményez azért, mert úgy ítéli meg, hogy jogilag kifogásolható az illegális migránsokkal szembeni magyar modell.

Botrányos új európai megoldást akarnak kötelező erővel letolni hazánk torkán, amelynek oka, hogy a multikulti ideológiája Nyugat-Európában összeomlott, s katasztrófaközeli következményei vannak a willkommenskulturnak, a migránssimogató, az illegális migrációnak zöld utat engedő gyakorlatnak

– fogalmazott Deutsch Tamás.

A közbiztonság és közegészségügy is veszélyben lenne

A politikus hozzátette, ezt látni mindennap Franciaországban, ahol polgárháborús állapotok vannak, majd emlékeztetett, hogy nem volt olyan régen a kölni dóm előtti szilveszteri buli idején elkövetett tömeges erőszak, illetve a brüsszeli és párizsi terrorcselekmények sem – közölte az MTI.

Megjegyezte: „Paks, Baja, Esztergom, háromnegyed Dunaújváros” lélekszámának megfelelő migránsgettókat kellene létrehozni, amelyek nem zártak lennének, vagyis közbiztonsági és közegészségügyi veszélyeket okozva, szabadon ki-be járhatnának a betelepített migránsok.

Az európai parlamenti képviselő azzal zárta a beszélgetést, hogy nincs az a brüsszeli nyomás, amely Magyarország szándékait, vagyis a tervezet végre nem hajtását meg tudná változtatni.

Rovatok