Index Vakbarát Hírportál

Puskás-Dallos Peti és Szilágyi Áron is felbukkant David Pressman vacsoráján

2024. január 27., szombat 19:52

David Pressmann, az Egyesült Államok budapesti nagykövete csütörtök este találkozót tartott a nagykövetségen, ahová tehetséges magyar fiatalokat hívott meg. A vendégek között volt a Puskás-Dallos házaspár és Szilágyi Áron olimpikon is.

„Az a megtiszteltetés ért minket, hogy meghívást kaptunk az Egyesült Államok nagykövetségére, ahol Pressman nagykövet úr vendégei lehettünk, olyan nagyszerű fiatal művészek, vállalkozók és barátok között, akiket magam is követek, csodálok, tisztelek” – írta X-en megosztott posztjához Puskás-Dallos Peti.

A műsorvezető a poszthoz több fotót is feltöltött, melyeken Szilágyi Áron olimpikon kardívó is a vendégek között látható.

Az eseményről David Pressman is beszámolt közösségi oldalán pénteken.

Tegnap este fiatal magyarok – többek között vállalkozók, zenészek, sportolók, művészek – egy hihetetlenül sikeres és tehetséges csoportját hívtuk meg, hogy megvitassuk nézeteiket a világ dolgairól, Magyarországról és a közös jövőnkről

– írta a bejegyzéshez Pressman, aki nem először rendez ilyen vacsorát. Korábban Azahriah, a Blahalouisiana, az Ivan and the Parazol és a Margaret Island is hasonló megtiszteltetésben részesült.

Az Indexen írtunk róla, hogy pénteken David Pressman a Financial Timesnak adott interjújában azt mondta, a magyar kormány nemzetközi ügyekhez való hozzáállása „képzeletbeli ellenségekre” és „elképzelt hungarofóbiára” épül.

A kemény kritikákat nem hagyta szó nélkül Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára, aki közösségi oldalára feltöltött videós üzenet formájában vágott vissza a nagykövetnek.

Rovatok