Index Vakbarát Hírportál

Trónfosztás történt a YouTube-on, véget ért egy korszak

2024. június 3., hétfő 17:49

MrBeast amerikai youtuber megelőzte a bollywoodi YouTube-csatornát, a T-Seriest, ezzel immár az övé a legtöbb feliratkozóval rendelkező csatorna a videómegosztó oldalon.

A T-Series nevű bollywoodi zenei kiadó évek óta a legtöbb feliratkozóval rendelkező YouTube-csatorna volt, miután Felix Kjellberg, azaz PewDiePie svéd youtuber alulmaradt az első helyért folytatott hosszadalmas küzdelem után.

Most ismét trónfosztás történt, ugyanis Jimmy Donaldson, ismertebb nevén MrBeast, beelőzte a T-Seriest – írja a The Verge.

Az amerikai youtuber vasárnap közzétett egy képernyőfotót az X-en, amelyen látszik, hogy akkor a T-Series 266 706 387 feliratkozóval rendelkezett, míg MrBeast 266 707 995 feliratkozóval átvette a vezetést. Nem sokkal azután, hogy elérte a bravúrt, olyan nagy nevektől kapott reakciókat, mint Elon Musk. 

A MrBeast és a T-Series közötti rivalizálás még 2019-re nyúlik vissza, amikor MrBeast támogatta PewDiePie-t a T-Series elleni küzdelemben a legtöbb feliratkozóval rendelkező YouTube-csatorna címéért.

Rovatok