Index Vakbarát Hírportál

Mind bevándorlók vagyunk címmel hirdet fotóversenyt az Európai Ifjúsági Portál

2016. február 15., hétfő 15:50

Kezdtél már valaha új életet egy új országban?

„Foglald össze maximum 100 szóban és egy képpel, és indulj az Európai Ifjúsági Portál „Mind bevándorlók vagyunk” című fotóversenyén″ – írja az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája, #WeAreAllmigrants hastaggel.

A fotóverseny oldala itt elérhető. Az EP-hez kötődő további versenyekre is lehet még jelentkezni, mint korábban megírtuk, hétfővel bezárólag lehet jelentkezni az Európai Ifjúsági Károly-díjra.

A fényképezés iránt érdeklődő 18 és 30 év közötti fiatalok egy másik fotóversenyen is részt vehetnek. Ehhez nem kell mást tenni, mint kinyomtatni az EYE 2016-os logóját és egy tetszőleges helyen lefényképezni azt. A képeket 2016. február 29-ig lehet elküldeni az eye@ep.europa.eu e-mail címre. A nyertes kipróbálhatja magát az EYE fotóriportereként, és részt vehet a nyitó- illetve záróceremónián is. (Az #‎EYEamHERE‬ fotóversenyre eddig ezeket a képeket küldték be európai fiatalok, lájkkal lehet szavazni. European Youth Event versenyfelhívás és további információ angolul.)

Kezdtél már valaha új életet egy új országban? Foglald össze max. 100 szóban és egy képpel, és indulj az Európai Ifjúsá...

Posted by Európai Parlament Tájékoztatási Irodája on Saturday, February 13, 2016

Rovatok