Index Vakbarát Hírportál

B. Tóth László lett a Neo FM progamigazgatója

2012. szeptember 20., csütörtök 09:54

Medveczky Mihály tapasztalt rádiósra bízta a 800 millió forintos tartozást maga előtt görgető Neo FM-et.

A Blikk információi szerint a Poptarisznya egykori műsorvezetője igyekszik majd gatyába rázni a Neo FM-et. A több mint negyedmilliárdos tartozást felhalmozó rádiót július elején vásárolta meg a Dr. M-Media Kft, aminek ügyvezető igazgatója, Medveczky Mihály, jelenleg is befektetőkkel tárgyal.

Medveczky azt nyilatkozta a napilapnak, hogy mivel a rádió csődvédelmi eljárás alatt van, majd a vagyonfelügyelő dönti el, milyen számlákat fizetnek ki. Ezt azért tartotta fontosnak elmondani, mivel a HVG értesülése szerint a rádió székhelyéül szolgáló ingatlan tulajdonosa már nagyon szeretné látni a pénzt, amivel a cég tartozik neki. Az a cél, hogy a rádió túlélje a jelenlegi helyzetet, fogalmazott az ügyvezető, majd megjegyezte, hogy a jelenlegi alkalmazottak tizenötször kevesebb pénzt visznek haza, mint az előző gárda.

B. Tóth László szerint nem az ő dolga a rádió anyagi helyzetével foglalkozni. "Az én feladatom az, hogy a Neo FM műsorkínálatát olyanná tegyem, amilyet a hallgatók elvárnak. A napokban találkoztam a kollégákkal, úgy érzem, hogy mindenki nagyon tettre kész, vagyis nem lesz nehéz dolgunk. Bővítjük a kínálatot, új műsorokat gyártunk, és a rádióknál mindig sarkalatos pontot, a zene-szöveg arányát is megpróbáljuk korrigálni."

A Neo FM-ügy legfrissebb fejleményeiről korábbi cikkünkban olvashat.

Rovatok