Index Vakbarát Hírportál

Visszakerülnek a Mammut mozijai a Cinema Cityhez

2019. május 31., péntek 21:46 | aznap frissítve

Pénteki Facebook-posztjában jelentette be a Cinema City Magyarország, hogy május végétől a Mammut 1 és 2 bevásárlóközpontokban található mozik a Cinema Pink-hálózattól visszakerülnek a céghez.

Május 8-án írtuk meg, hogy a Mammut mozik bezártak, a bezáráshoz pedig a következő üzenetet írták ki a bevásárlóközpontok honlapján:

„A Mammut tavaly indult átalakulása új fejezetéhez érkezett: a Mammut Mozi megújul! Célunk, hogy hamarosan szebb, modernebb, kényelmesebb moziélménnyel és izgalmas újdonságokkal fogadjuk Önöket. Az átmeneti időszakban előforduló esetleges kényelmetlenségekért megértésüket és türelmüket kérjük.”

A Cinema City azt ígéri, hogy az Aréna Plázában található változathoz hasonló VIP-szekciót fognak kialakítani a Mammutban, illetve hogy ügyelni fognak a „feliratos vagy eredeti nyelvű filmkínálat szélesítésére” is.

A Mammut mozija az elmúlt években a török Cinema Pink hálózatához tartozott, 2017-ben nyitotta meg a cég a budai bevásárlóközpontban az első európai egységét, majd nem sokkal később, 2018 elején a MOM Parkban is nyitottak egy mozit. Az utóbbi még üzemel.

A hírt a 24.hu-n vettük észre.

Rovatok